Form of Work
Książki
(2)
Status
available
(2)
only on-site
(1)
Branch
Wypożyczalnia Książek
(1)
Filia nr 1
(1)
Czytelnia Książek i Czasopism
(1)
Author
Biller Elżbieta
(1)
Piechocka Małgorzata
(1)
Piechocki Wiesław
(1)
Pilz Herbert
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
1980 - 1989
(1)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(2)
Subject
Gastronomia
(2)
Kucharstwo
(1)
2 results Filter
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Książek
There are copies available to loan: sygn. I 202934, I 95658, I 95657 (3 egz.)
Filia nr 1
There are copies available to loan: sygn. 641 Pil ABC (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Vademecum kucharz i gastronom / [aut. Elżbieta Biller et al.]. - Warszawa : Rea, 2012. - 669, [11] s., [54] s. tabl. kolor. : il. ; 30 cm.
Symbol UKD: 64(03)
Pozycja obejmuje wszystkie dziedziny świata kulinarnego: od towaroznawstwa po praktyczne przepisy kulinarne. Książka została opracowana w części teoretycznej przez najwybitniejszych specjalistów-naukowców, a w dziale przepisów kulinarnych przez znakomitych praktyków (szefów kuchni).
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia Książek i Czasopism
Copies are only available in the library: sygn. Czyt. 64-17 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again